Πρόγραμμα Πιλοτικής Αναβάθμισης Εμπορικού Τριγώνου

EN / EL
snf athens trigono Image Map
Athens Trigono
Επιλογή Γλώσσας: EN / EL

«Αθήνα Εικόνες Χορού» σε τρία εμβληματικά κτίρια

Σταδίου και ΑμερικήςTo τέταρτο κατά σειρά μεγαλοπανό κάλυψης με εικόνες σύγχρονου Ελληνικού χορού βρίσκεται στη γωνία Σταδίου και Αμερικής. Η φωτογραφία απεικονίζει σκηνή από την παράσταση “LINKS” του Αντώνη Φωνιαδάκη, που παρουσιάστηκε από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Θέατρο Ολύμπια τον Απρίλιο του 2016. Το credit της φωτογραφίας ανήκει στη Βικτώρια Καίσαρη.

 

Πραξιτέλους 14Το τρίτο μας μεγαλοπανό κάλυψης με εικόνες σύγχρονου ελληνικού χορού βρίσκεται στο νούμερο 14 της οδού Πραξιτέλους. Η εικόνα είναι από την παράσταση “Fight or flight” από την ομάδα Σύγχρονου Χορού της Πέρσας Σταματοπούλου. (Χορογραφία: Πέρσα Σταματοπούλου, Σταυρούλα Σιάμου, Φωτογραφία: Εύη Φυλακτού)

 

Λεπτομέρεια από το νούμερο 38 της οδού ΑιόλουΛεπτομέρεια από το δεύτερο μας μεγαλοπανό κάλυψης με έργα νέων ελλήνων χορογράφων που “αγκαλιάζει” το νούμερο 38 της οδού Αιόλου. Η φωτογραφία απεικονίζει σκηνή από την παράσταση “Le Sacre du Printemps-Suite Baloise” σε σύλληψη, χορογραφία και κουστούμια του Κυριάκου Χατζηϊωάννου. Από τον Ιανουάριο του 2017 δουλεύουμε συστηματικά προκειμένου να καλυφθούν μεγάλες επιφάνειες σε κομβικά σημεία της πόλης με εικόνες χορού- έχουν ήδη γίνει δύο και ετοιμάζονται άλλα τέσσερα.
Μοιράσου το!

Ετικέτες:building wraps

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.