Πρόγραμμα Πιλοτικής Αναβάθμισης Εμπορικού Τριγώνου

EN / EL
snf athens trigono Image Map
Athens Trigono
Επιλογή Γλώσσας: EN / EL

Αθανάσιος & Ελπινίκη Κρατημένου

Αθανάσιος Κρατημένος, Ελπινίκη Κρατημένου

DOUBLE ARK GARMENTS

Βύσσης 14

 

Ασχολούμαστε πολλά χρόνια με το εμπόριο. Οι πρώτες μου αναμνήσεις είναι από το εμπορικό κατάστημα της οικογένειάς μου εδώ στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, καθώς από το 1967 ο πατέρας μου είχε τη δική του επιχείρηση. Εκεί άρχισα ως παιδί να βοηθάω, συνέχισα να δουλεύω από την εφηβεία μου και κάποια στιγμή αποφασίσαμε να κάνουμε το δικό μας βήμα με τη γυναίκα μου Ελπινίκη Κουρδή. Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε  την επιχείρησή μας, μέσα στην Ελλάδα της κρίσης και παρά την κρίση.

Στόχος μας είναι να συστήσουμε ένα νέο brand, μια δυναμική σειρά ρούχων για άνδρες που σχεδιάζονται στη Θεσσαλονίκη (οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι και κουμπάροι μας, αφού θεωρούμε το εμπόριο… οικογενειακή υπόθεση πάντα), την αποκλειστική διάθεση των οποίων έχουμε εμείς σε Ελλάδα και Κύπρο. Σε λίγο καιρό ελπίζουμε ότι θα επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και στο εξωτερικό. Η ανδρική ένδυση αποτελεί για μας μόνο την αρχή του όλου εγχειρήματος και ήδη το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσουμε σειρά με αξεσουάρ θαλάσσης. Απώτερος σκοπός είναι να ασχοληθούμε και με τη γυναικεία μόδα και να δημιουργήσουμε πλήρη σειρά και με την αντίστοιχη γυναικεία σειρά ρούχων.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στη γειτονιά όπου μεγαλώσαμε και γνωρίζουμε μια ζωή και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τη βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να αναβαθμίζεται. Θα θέλαμε να είμαστε εδώ για πάντα, όσο φυσικά το επιτρέπει η περιοχή. Εδώ τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ προς το καλύτερο. Είμαστε υπέρ όλης της αναβάθμισης που γίνεται άσχετα με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θεωρούμε ότι για όλα υπάρχουν λύσεις. Οι ώρες φορτοεκφόρτωσης μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος της περιοχής. Δεν γίνεται στο κέντρο της Αθήνας να υπάρχει αμάξι έξω από κάθε μαγαζί. Σίγουρα θα τύχει να υπάρξουν έκτακτα δρομολόγια εκτός των καθορισμένων ωρών, αλλά με επικοινωνία και καλή συνεργασία λύνονται όλα. Ανυπομονούμε να ολοκληρωθούν τα έργα σύντομα για να φανεί η ανανεωμένη εικόνα του Εμπορικού Τριγώνου.

Μοιράσου το!

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι σε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.